Zó start je jouw boek!

Wil jij ook graag jouw boek schrijven en jouw ervaring, ideeën en gevoelens aan het papier toevertrouwen, maar je weet niet waar te beginnen? In één dag kunnen wij stevig op weg helpen. 

Want een writers block of uren staren naar een leeg scherm omdat je niet weet waar je precies moet beginnen, is zonde van jouw tijd. Mijn team en ik kunnen je helpen bij het starten en schrijven van jouw boek. We hebben al verschillende mensen – schrijvers! – gemotiveerd hun boek (af) te schrijven… precies dat stukje schrijfcoaching en meedenken dat het verschil maakt. 

Wij stellen dan ook een dag in Apeldoorn voor waarin we een aantrekkelijk, verantwoord en inspirerend vertrekpunt neerzetten voor jouw boek. 

Schrijf je boek met Lucinda Douglas

We ontwerpen:

– een rode draad voor jouw verhaal
– een inhoudsopgave
– een hoofdstukindeling
– een (werk)titel.

De rode draad en hoofdstukken vormen de kapstok om jouw (levens)verhaal en (spirituele) reis te structureren en te delen met anderen om hen te inspireren met jouw ervaringen, kennis en jouw persoonlijkheid. Naast inspiratie is zo’n boek ook een geweldige marketing tool en visitekaartje dat jouw expertstatus verleent.

Je gaat deze dag dan ook daadwerkelijk aan de slag met het schrijven van een (eerste) hoofdstuk. Je leert ook aan de hand van jouw zelfgeschreven hoofdstuk hoe je jouw schrijfstijl kunt aanscherpen om uitnodigend, actief en vlot te schrijven door een directe redactie en correctie. Ook adviseren we je wat de ‘beste’ schrijftijden en -dagen zijn.

Zó start je jouw boek! Met Lucinda Douglas.

En natuurlijk beantwoorden we ook alle andere vragen die je hebt over jouw boek. Deze dag – van 09.30 tot 16.00 uur inclusief lunch – is een investering van € 1.500,- (ex btw).
Na deze dag plannen we nog een Zoom-gesprek voor jouw voortgang. Waarbij we ook nog een redactionele blik werpen op jouw teksten.
Neem contact met ons op en je kunt al bijna beginnen!

Uiteraard zijn er ook meer mogelijkheden en opties voor redactie, correctie tot drukken, uitgeven en marketing maar deze dag geeft jou de absolute start. 

Jouw boek, beste visitekaartje ever : )

Lucinda Douglas is auteur van 10 boeken waaronder een aantal bestsellers en de populaire trilogie LEFWIJF.

Lucinda Douglas met boeken LEFWIJF.
Zo hoor je altijd Ja! Boek van Lucinda Douglas.
Lucinda Douglas met haar boeken