Boek Schrijven Zonder Budget met Lucinda Douglas

Niets leuker en meer voldoend dan je eigen boek schrijven en uitgeven. ‘En wat mag dat dan wel niet kosten?’ Het zal je wellicht verbazen maar je kunt het vrijwel kosteloos doen. 

Welkom bij de online videoreeks Schrijf Je Eigen Boek Zonder Budget. In vier video’s vertel ik hoe jij jouw boek zelf kunt schrijven en uitgeven tegen minimale kosten. En bedenk wel, jouw eigen boek ‘managen’ is plezier en het hoeft niet perfect te zijn of een bestseller. Als je alle plezier uit je leven wilt halen, moet je gaan voor perfectie… houd dan rekening met de never ending story.

De creatie van jouw boek, van thema en inhoudsopgave tot ontwerp en uitgave is een prachtige reis. Jouw boek getuigt van jouw kennis, jouw ervaring. Zet jouw boek in als ultiem visitekaartje. Ik schreef inmiddels al acht boeken en ze brachten met op vele onbekende plekken en in contact met inspirerende mensen. Nu jij. 

Schrijf Je Boek Zonder Budget kost € 70,- (ex btw en kosteloos voor premium coaches van 100Beste Coaches). Heb je nog vragen over jouw boek schrijven na de reeks? Een online consult met mij van 30 minuten behoort ook tot de videoreeks.

De reeks begint elke maandag. Heb jij al een thema voor jouw boek?

Boek schrijven met Lucinda Douglas