LEFWIJF in Sales met Lucinda Douglas. Zó leer jij jezelf en jouw product verkopen.

Wil jij ook zo graag van jouw dienst of product een succes, een bestseller maken? Het kan. Wil jij iemand zijn die met een scherpe commerciële mindset kansen ziet, creëert en verzilvert? Het kan. Met het programma LEFWIJF in SALES kun jij jouw eigen bestseller zijn. 

Klinkt dat vreemd, jouw eigen bestseller zijn? Ik vind van niet. Ik ben van mening dat jij echt nog wel stappen kunt zetten om meer diensten of producten te verkopen, om meer omzet te behalen én vooral om met meer plezier te ondernemen. Om met meer plezier alles eruit te halen. Ja, dat betekent dat je jezelf zult moeten uitdagen – lef! – om die stappen te nemen. En daarvoor wil ik je handvatten aanreiken. Met als belangrijkste jouw mindset.

Met lef

Wellicht ken je de boeken LEFWIJF 1, 2 en 3. De boeken zijn een bestseller en weet je waarom? Omdat het verhalen van ondernemende vrouwen zijn, verhalen uit het leven gegrepen. Verhalen van vrouwen die vallen en weer opstaan en elk het succes pakken zoals zij dat willen. Vaak herkenbare momenten. 

De boeken geven de deelnemende vrouwen een podium. En zo geef ik ook jou een podium waarop jouw publiek jou ziet, naar jou luistert en met jou zaken wil doen. Ik geef jou het podium, jij gaat in gesprek met de mensen die jij wil bereiken. De verhalen van Lefwijf zijn een start- en ijkpunt, tenslotte zal je ook jouw verhaal over de bühne moeten brengen. 

‘A commercial mind is a joy forever…’

Alleen ondernemen klinkt stoer en spannend maar in de praktijk valt het veel vrouwen behoorlijk tegen. Sterker nog, ze haken af. Jammer. Jammer van jouw goede ideeën en intenties. En van de kansen die je niet hebt uitgewerkt en laat liggen. Met mijn kennis, ervaring en eigenschappen wil ik je zes maanden begeleiden om je op bepaalde vlakken sterker te maken, van zichtbaarheid en mindset tot ideale klant en verdienmodel.

Hoe staat het met jouw commerciële mindset? Kun je een flinke sales boost gebruiken om je weer top-notch en first-class te voelen? Een commerciële mindset is noodzaak om jouw business te laten floreren en groeien. In 180 dagen wil ik jouw commerciële mindset aanscherpen. In 180 wil ik je klaarstomen om een zelfbewuste, kundige, doortastende en authentieke ondernemer en vrouw te zijn. Ik reik je de handvatten, de adviezen en de inzichten en jij past ze toe. Want we gaan jouw podium fraai optuigen.

Onder commercieel versta ik ook de pijlers waarop jouw podium is gebouwd. We werken, bouwen, aan jouw niche, aan jouw positionering, jouw expertstatus en jouw branding. Kun je die kort en krachtig en helder formuleren én communiceren, dan beweeg je op het podium al een stuk lichter en jouw zichtbaarheid neemt toe. En daarmee ook het gevoel dat je van het geheel mag genieten en dat je met jouw succes en ‘happiness’ ook anderen mag inspireren want… ‘A happy mind is a joy forever’.

‘Expert, aangenaam.’

Weten wat je wil, is belangrijk. Het bepaalt jouw stappen en route. Daarom werken we aan jouw visie op ondernemen en jouw leven en jouw ambitie. Onderdeel hiervan is jouw niche, jouw expertstatus en jouw aanbod van diensten en producten, online en offline. Want ook hier geldt: ‘Kies en je wordt gekozen’. Klinkt simpel? Eigenlijk is het ook heel simpel als je het eenmaal doorhebt. En daarom kun je er ook veel plezier aan beleven.

Verkopen & netwerken

Verkoop saai en emotieloos? Welnee, verkopen is een spel dat je met verve, overtuigingskracht, achteloosheid en een beetje blufpoker kunt spelen. Zie de uitdaging en de humor ervan in.
Wat voor verkoper ben jij eigenlijk? Op dit punt kijken we naar hoe, wanneer en waar jij je product kunt verkopen maar ook hoe jij jezelf kunt verkopen want jouw (toekomstige) klant gaat in eerste instantie op jou af. Maak er dus een ‘show’ van. 

Ook jouw netwerk houden we tegen het licht. Wat heb je aan jouw netwerk? Hoe zet je het in en hoe laat je het kwalitatief groeien? 

Onze Groeiversterkers van LEFWIJF in Sales

✓ Identificeren van jouw niche. Wat doe je wel en wat niet?

✓ Vergroten van jouw expertstatus

✓ Preciseren van jouw positionering

✓ Werken aan jouw branding

✓ Communiceren van jouw boodschap

✓ In gesprek komen met opdrachtgevers

✓ Creëren van consistente storytelling waaronder sociale media

✓ Kweken en aanscherpen van commerciële & sales mindset

✓ Identificeren van jouw ideale klant. Welke klanten passen bij jou?

✓ Jouw productaanbod online & offline

✓ Groot denken en impact maken

✓ Groeien en verzilveren van jouw netwerk

✓ Verhogen van jouw zichtbaarheid

✓ Communiceren en realiseren van (persoonlijke) doelen en visie

✓ Inhoud o.a. aan de hand van mijn boeken Sales is Sexy, Zo hoor je altijd JA! en Ultra Nichen

✓ Je ontvangt een exemplaar van het boek LEFWIJF

Ons Groeischema van LEFWIJF in SALES

✓ Wij ontmoeten elkaar één dag per maand live voor een één-op-één sessie – voor 6 maanden

✓ Maandelijks één-op-één sessie via ZOOM – voor 6 maanden

✓ Ik ga met jou mee op één verkoopgesprek bij jouw (toekomstige) klant

✓ Tussentijds contact en vragen beantwoorden via Whatsapp

✓ Opnemen podcast over jou en/of jouw product bij een live ontmoeting

Jouw investering voor dit traject van zes maanden intensieve begeleiding en coaching bedraagt € 3.950,- euro (ex btw). Betaling in twee termijnen is mogelijk.

Een half jaar kan de vorm aannemen van onderstaand schema. Maar dat is een voorstel en vertrekpunt, uiteraard leggen we de accenten waar jij ze nodig hebt.

LEFWIJF in SALES Maand 1-2: Niche & Expertstatus

 • Kweken en aanscherpen van commerciële & sales mindset.
 • Identificeren van jouw niche en ideale klant.
 • Vergroten van jouw expertstatus.
 • Preciseren van jouw positionering.
 • Werken aan jouw branding.
 • Oefenen en doen!

LEFWIJF in SALES Maand 3-4: Communicatie & Verbinding

 • Kweken en aanscherpen van commerciële & sales mindset.
 • Communiceren van jouw boodschap.
 • Groeien en verzilveren van jouw netwerk.
 • Verhogen van jouw zichtbaarheid.
 • In gesprek komen met potentiële opdrachtgevers.
 • Creëren van consistente storytelling, inclusief sociale media.
 • Werken aan meer klanten & meer omzet.
 • Oefenen en doen!

LEFWIJF in SALES Maand 5-6: Groei & Zichtbaarheid

 • Kweken en aanscherpen van commerciële & sales mindset.
 • Groot denken en impact maken.
 • Communiceren en realiseren van (persoonlijke) doelen en visie.
 • Jouw productaanbod online & offline finetunen.
 • Werken aan meer klanten & meer omzet.
 • Oefenen en aanpakken!

Bonus

Geef ik tijdens jouw 180 dagen een masterclass, dan is deze voor jou kosteloos toegankelijk.