‘Jij leeft mijn droom, Lucinda!’

 

Leef je droom met Lucinda Douglas

 

Afgelopen zaterdag ontving ik een bericht van mijn broer uit Zuid-Afrika. Ik heb hem al sinds 2008 niet meer gezien maar wij houden contact via FB en WhatsApp. Uiteraard heeft hij ook zijn aandeel ellende meegemaakt en zijn drang om zijn verhaal te laten horen is alleen maar toegenomen. Je kent het wel, je komt uit een situatie en weet wel zeker dat je nu met jouw kennis de wereld kan redden…

 

Jij leeft mijn droom Lucinda!

Ineens appte hij het mij: ‘Ik ben een klein beetje jaloers op je. Je leeft mijn droom. Ik zou ook graag willen spreken, op het podium willen staan en mensen inspireren. Maar jij doet het… hoe doe je dat toch? Waar kan ik beginnen om mijn verhaal te vertellen? Wat moet ik doen?’

 

Genoeg ruimte om jouw droom te leven

Eén ding is zeker. Of je nu in Zuid-Afrika woont, in Venezuela of in Nederland, er is echt geen excuus om je droom te leven. Niemand anders kan jouw persoonlijke droom leven en dat hoeft ook niet want er is genoeg ruimte voor iedereen om zijn en haar droom te verwerkelijken.

 

Waar start ik mijn droom?

Je start nooit met direct actie maar met het creëren van (de juiste) mindset. Wil je dit echt? Dat was mijn eerste vraag aan hem en ten tweede: Wat heb je hiervoor over? Als je het niet kan ruiken, proeven, inademen en dromen, dan ben je er nog niet. Hij gaf aan dat hij er klaar voor was. Hij had zelfs al een boek geschreven en wilde nu de wereld veroveren.

‘Hoe doe je dat toch? Waar kan IK beginnen?’

Ik appte mijn 20 vragen aan hem en ik weet dat niemand álle antwoorden hierop heeft. Niemand denkt na over álles. Kan ook niet… tenslotte zien mensen alleen het succes van een ander maar niet wat die mensen daarvoor moeten doen en laten.

 

Een paar van mijn vragen…

De App-conversatie verliep – uiteraard – in het Engels en ik appte hem: ‘Welcome to the world where 7 billion people don’t give a damn. How are you planning on changing that? What do you have that others need to live from? Why would anybody be interested in YOU? What makes you SO special?’

 

Live Your Dream DEEP

Ik ontving veel glimlachjes, a-ha’tjes en begrijp heel goed dat hij hier niet over had nagedacht. Hij wilde alleen maar zichtbaar zijn voor zijn doelgroep en meteen daarmee bezig gaan. Begrijp ik natuurlijk maar nu moet hij eerst zijn huiswerk maken en als dat klaar is, beginnen wij aan een 6 maandentraject zodat hij ook zijn droom kan leven. Grappig hoe dit voor mij het belangrijkste is wat er bestaat: Ontdek je reden van leven! Live Your dream… Mijn event Live Your Dream in 7 Steps DEEP gaat nu internationaal… jij bent er toch ook bij? Yes You Can!